Sayfalar

15 Nisan 2015 Çarşamba

Magnolia Tatlısı

Malzemeler
1litre süt
2 adet yumurta sarısı
1 kahve fincanı nişasta  (türk kahvesi)
2 yemek kaşığı un
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
1 paket vanilya
200 ml krema
1 paket burçak bisküvi
Çilek, muz
Yapımı
Bisküvi rondodan geçirilerek un haline getirilir.Tatlının aralarına eklenmek üzere kenara ayrılır.
Krema ve vanilya hariç tüm malzemeler çırpıcı ile karıştırılarak pişirilir göz göz olup kaynamaya başlayınca ocaktan alınır vanilya ve krema ilave edilerek iyice karıştırılır.
Kuplara bisküvi ve puding sıra ile doldurulur aralarına çilek ve muz konularak hazır hale getirilip buzdolabında soğutulur soğuk olarak servis edilir.
Afiyet olsun...