Sayfalar

2 Haziran 2014 Pazartesi

Muhallebili Kemal Paşa Tatlısı

Malzemeler
1 paket Kemalpaşa
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı hindistan cevizi
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri için hindistan cevizi
Yapımı
Kemalpaşa tatlısı paketin üzerindeki tarife göre hazırlanır , borcama dizilir. 
Tencereye muhallebi için gerekli olan tüm malzemeler eklenip , karıştırılarak pişirilir. 
Hazırlanan muhallebi hazır olan tatlılar üzerine dökülür. 
Üzerine hindistan cevizi serpilip. 
Oda sıcaklığına gelmesi beklenip buzdolabında en az 3 saat soğumaya bırakılıp servis için hazır hale getirilir. 
Afiyet olsun...
Sıcak yaz günlerinde serin serin tatlar arayanlar için mükemmel bir lezzet.