Sayfalar

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Baharatlı Peynir - Creamy Tuscan Spread

Krem peyniri bahratlamayı hiç düşünmüş müydünüz? Benim aklıma bile gelmemişti ama bir başka blogda görünce denemeden yapamadım. İyi ki de denemişim insana yazı tatili anımsatan, leziz mi leziz hem kahvaltılık hem meze olarak sunabileceğiniz enfes bir tat ortaya çıktı. Kızarmış ekmekle bir deneyin yorumlarınızı bekliyorum.

Malzemeler:
1 paket (200gr) Krem Beyaz Peynir / Labne Peynir tercih sizin
2 Dal Yeşil Soğan
2 Diş Dövülmüş Sarımsak
2 Adet Kurutulmuş Domates (Domates az haşlanıp yumuşatılsa iyi olur)
5-6 Dal Maydanoz
5-6 Dal Dereotu
1 Adet Haşlanmış Enginar

Yapılışı:


Yeşillikleri incecik kıyın ve domatesi minik minik doğrayın. Eğer enginar kullanacaksanız iyice haşlanmış olsun ve onu da çatalla ezin. Sonra sarımsak,yeşiliikler, kurutulmuş domates ve enginarı bir kaseye alın ve üstüne krem peyniri ekleyin. Çatal yardımıyla çokta ezmeden birbirine karıştırın. Eğer bir yarım saat dolapta bekletirseniz bütün bu lezzetler peynirle bütünleşiyor. Bu arada size düşen ekmekleri kızartmak oluyor.
Afiyet olsun


Kaynak : The Girl Who Ate Everything