Sayfalar

27 Mart 2014 Perşembe

Parmesan Peynirli Domates Izgara


Parmesan peyniri ve domates birbirine o kadar yakışıyor ki bunları birbirinden ayırmak çok büyük bir kayıp olur. Bu domates ızgarayı hem kahvaltı sofralarınızda hemde özellikle tavuk ızgara, balık ızgara gibi yemeklerinizin yanına çok yakışacağını düşünüyorum. Yapımı da bir o kadar basit.

Malzemeler

İstediğiniz kadar domates
Üstüne ekmek için parmesan peyniri
Sızma Zeytinyağ
Tuz, Fesleğen ve kekik

Domatesleri ikiye ayırıp fırın kabının içine yerleştirin üstüne Parmesan peynirini ekin onun üstüne şöyle bir güzel zeytinyağ gezdirin sonrada fesleğen ve kekiği ekin. Ben genelde uz kullanmıyorum ama siz seviyorsanız ekleyebilirsiniz. İşte bu kadar doruca fırına girer bu güzellik.
Afiyet olsun