Sayfalar

13 Aralık 2013 Cuma

Tavuk Göğsü

Malzemeler
5 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
1,5 su bardağı şeker
1 çorba kaşığı margarin
1 paket vanilya
Yapımı
Margarin ve vanilya hariç tüm malzemeler tencereye alınır orta harlı ateşte karıştırılarak pişirilir.
Kaynamaya başladığı zaman kısık ateşte 1-2 dakika daha pişirilir.
Ocaktan alınan muhallebi içine margarin ve vanilya eklenip mikser ile 5 dakika boyunca yüksek devirde çırpılır.
Islatılmış borcama dökülerek buzdolabında 2 saat bekletildikten sonra servis edilir.
Üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz benim tercihim tarçın :)
AFİYET OLSUN...