Sayfalar

7 Aralık 2013 Cumartesi

Ekmek ile yapılan pizza tarifi

  Bayatlayan ekmeklerinizi değerlendirmeniz için mükemmel bir tarif...Bayat ekmekleri çoğu kişi rondo dan geçirip köfte için paketleyip dondurucu da muhafaza eder fakat benden size öneri bir de bu şekilde deneyin çok beğenerek yiyeceğinize eminim.
  Malzeme kişiseldir arttırılabilir azaltılabilir nasıl istersiniz pizzanızı o şekilde doldurun üstünü işte tarif.
  İstenilen malzemeler dilimlenir,kaşar peynir rendelenir,bayat ekmeklerinizi de dilimleyip altlarına eritilmiş tereyağ sürülür,üstlerine de önce ince bir tabaka şeklinde rendelenmiş kaşar peynir serpilir daha sonra istenilen malzemeler dizilir en üstüne de kaşar peyniri tekrar serpilerek fırın tepsisine dizilir hafif kızarana kadar bekletilir.
 İşte en pratik ve zahmetsiz şekilde pizzanız hazır.
                                                            AFİYET OLSUN...