Sayfalar

7 Kasım 2013 Perşembe

Fırında patates dilimleri

 

                                                  Tek kelime ile SÜPER :)
Pratik,hafif,lezzetli ve en önemlisi kızartma değil...Canınız patates kızartması istediğinde bunu denemelisiniz yağdan uzak durmuş olursunuz derimmm :) Kahvaltı soframızın baş tacı oldu kendileri ,bir çok hanım denemiştir ama bir o kadarda denemeyen vardır mutlaka işte sizler için buyrun...
                                             
                                           Hazırlanışı: Fırınımızı 180 dereceye getirelim ve tepsimize yağlı kağıt serelim.
Patatesleri geniş bir kap içinde elma dilimi şeklinde dilimleyip üzerine 2 yemek kaşığı sıvı yağı gezdirelim , baharatları istediğiniz miktarda serpiştirin ama kekik baskın olsun diğerlerinden , tuzunuda ekip harmanlayalım tepsimize yayalım pişirme süresinin yeterli olup olmadığını çatal yardımıyla sona erdirelim hepsi bu nefiss bir tat sizi bekliyor...
                                                   AFİYET OLSUN...